Aquanovus over ons.

Onze Missie

Dankzij onze voordelige tarieven en uitstekende service zijn wij al jarenlang een veelgevraagd specialist. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Iedere dag staan er bij ons meerdere teams klaar om op pad te gaan.

Onze werkzaamheden worden volledig afgestemd op uw situatie. Persoonlijke aandacht is daarbij de sleutel. Afhankelijk van uw wensen stellen we samen een plan op en bepalen we de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem nu contact op voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvende offerte.

Waarom Aquanovus?

Onze dienstverlening

Wij leveren uitgebreide schoonmaakservices voor scholen en bedrijven, maar ook voor particulieren. Dagelijks, wekelijks of op oproep. Afhankelijk van uw wensen stellen we een plan samen.
De verschillende specialistische diensten die wij leveren vindt u op onze dienstenpagina. Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij samen met u  naar een oplossing op maat.

Volledige ontzorging

Onze service is all-inclusive. Wij zorgen ervoor dat u nergens achteraan hoeft, daarom hebben wij altijd een brede voorraad aan producten beschikbaar. Denk hierbij aan het plaatsen van sanitaire apparaten en het aanvullen van uw voorraden (papier, handdoeken, zeep, etc.). Deze producten bieden wij ook los aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Pareltjes in de schoonmaakbranche

Regelmatig worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd op de locaties waar wij werken. Dit wordt gedaan door een onafhankelijk adviesbureau: Seiso Facilitair Advies. Aquanovus werd door hen benoemd tot ‘Pareltje in de schoonmaakbranche’. Dit is volgens Seiso het resultaat van de grote betrokkenheid van de medewerkers, in combinatie met uitstekende uitslagen op alle uitgevoerde controles. Dus daar zijn we best wel een beetje trots op.

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.