Veelgestelde vragen

Bel ons op +31 644 599 521 of stuur een bericht via het contact formulier.

Onze schoonmaakteams werken alleen met de beste materialen en middelen. Deze nemen ze uiteraard zelf mee.

Bijna altijd bestaat een team uit 2 personen. Mocht de klus kleiner of groter zijn, dan kan het zijn dat er 1 schoonmaakexpert komt, of 3.

U hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn. Het is handig als u er aan het begin bent, en na afloop. Ook om eventuele bijzonderheden aan ons uit te leggen, en om het eindresultaat samen te kunnen doorlopen. U wordt een half uur voordat de experts klaar zijn, gebeld. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij afloop van de schoonmaak aanwezig te zijn, dan zal aan u worden gevraagd om de schoonmaak vooruit te betalen.

U kunt bij het samenstellen van jouw schoonmaak zelf aangeven wat je voorkeur heeft.

In principe kunt u ’s avonds nog een schoonmaak bestellen voor de dag erna. Maar in de regel is eerder bestellen voordeliger.

Na afloop van de schoonmaak loopt u samen met onze voorman het eindresultaat na. Bent u tevreden, dan kijkt u rustig op onze werkbon het totaalbedrag na. Heeft u gezien dat de deze klopt, dan tekent u de werkbon voor akkoord op de werkzaamheden en het totaalbedrag. Ter afronding kunt u op het mobiele pinautomaat veilig met uw pinpas of creditcard het verschuldigde bedrag betalen.

Mocht u eerder weggaan en bij afloop van de schoonmaak niet aanwezig zijn, dan betaalt u op het moment dat u de schoonmaak verlaat alvast het verschuldigde bedrag. Dit kan met je pinpas of creditcard.

Tot slot: mocht u in het geheel niet tijdens de schoonmaak aanwezig zijn, dan dient u het verschuldigde bedrag voor de schoonmaak alvast vooruit te betalen.

Wij komen, met uitzondering van de Waddeneilanden, Amsterdam en Rotterdam, overal in Nederland.

U kunt uw afspraak wijzigen door ons te bellen op +31 644 599 521. Doe dit wel binnen 14 dagen na uw bestelling of meer dan 7 dagen van tevoren, anders zijn hier kosten aan verbonden.

U kunt uw afspraak wijzigen door ons te bellen op +31 644 599 521. Doe dit wel binnen 14 dagen na uw bestelling of meer dan 7 dagen van tevoren, anders zijn hier kosten aan verbonden.

Wij zetten ons elke dag in om een perfecte schoonmaak te leveren, mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan willen wij u vragen ons te bellen op+31 644 599 521.

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.