Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Uw vloeren specialistisch onderhouden

Natuurlijk wordt tijdens het dagelijkse schoonmaakonderhoud uw vloer ook gestofzuigd en/of gedweild. Maar om uw vloeren echt goed te onderhouden, is periodiek specialistisch vloeronderhoud nodig. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vlekverwijdering en boenen.

Specialistisch vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw zichtbaar bevuilde vloer, weer vlekvrij en onvervuild voor de dag kan komen. Hiervoor is wel een grondige en professionele aanpak nodig. Wij kunnen u hierbij verder helpen.

Wat Aquanovus voor u kan betekenen

Aquanovus heeft jarenlange ervaring in het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- , giet- en betonvloeren. Onze ervaren schoonmakers gebruiken voor de dieptereiniging van uw vloeren professionele apparatuur en middelen, waardoor zelfs de meest vervuilde vloeren schoongemaakt kunnen worden.

Samen met u kijken we naar uw wensen en op basis hiervan stellen wij een offerte op maat op. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van specialistisch vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Rade en Vera Tosic
Rade en Vera Tosic
+31 6 44 59 95 21
info@aquanovus.nl

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.