Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Professioneel schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud omvat de frequente, reguliere en periodieke schoonmaaktaken die uitgevoerd moeten worden om uw bedrijf hygiënisch en schoon te houden. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij u dagelijks, wekelijks of maandelijks voorzien in professioneel schoonmaakonderhoud. Van scholen tot kantoren en van sportfaciliteiten tot distributiecentra, wij zijn in staat om bedrijven in allerlei sectoren hierin bij te staan.

Wat Aquanovus voor u kan betekenen

Bij Aquanovus voorzien wij bedrijven van All Inclusive schoonmaakonderhoud. Dit houdt in dat wij niet alleen schoonmaaktaken uitvoeren, maar ook alle schoonmaakattributen en -middelen zelf verzorgen en dat wij de voorraden op locatie voor u bijhouden. Uw tevredenheid staat hierbij voorop en daarom kiezen wij voor een aanpak die u volledig ontlast. Ook voor een periodieke dieptereiniging kunt u bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op complete ontzorging en kwalitatieve schoonmaak.

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en maken op basis hiervan een offerte op maat op. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Rade en Vera Tosic
Rade en Vera Tosic
+31 6 44 59 95 21
info@aquanovus.nl

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.