Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Professionele reiniging van uw ramen en gevels

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is dus van groot belang dat uw gevels ramen er schoon en onderhouden uitzien. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Het periodiek reinigen van gevels en ramen zorgt niet alleen voor een goede uitstraling van uw pand, maar is ook essentieel voor het onderhoud. Vuil tast namelijk de kwaliteit van uw ramen, kozijnen en gevels aan. De reiniging zorgt ervoor dat de levensduur van uw pand verlengd wordt en dat eventuele hoge onverwachte kosten voorkomen kunnen worden.

Wat Aquanovus voor u kan betekenen

Glasbewassing en gevelreiniging vereisen een grondige en professionele aanpak, vooral bij moderne gebouwen die veelal bijna volledig uit glas bestaan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een volledige professionele glas- en gevelreiniging.

Wij kijken samen met u naar uw bedrijfspand en de ideale manier om deze te onderhouden. Op basis hiervan maken we een plan op maat om het exterieur van uw pand schoon te maken en te onderhouden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte op maat? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Rade en Vera Tosic
Rade en Vera Tosic
+31 6 44 59 95 21
info@aquanovus.nl

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.