Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kwalitatieve dieptereiniging

Een periodieke dieptereiniging is naast de reguliere schoonmaak van essentieel belang om uw keukens en sanitaire voorzieningen hygiënisch en goed te onderhouden. Ondanks een grondige dagelijkse schoonmaak, kan zich in deze ruimtes op moeilijk begaanbare plaatsen toch vuil ophopen. Omdat hygiëne in keukens en sanitaire voorzieningen zo belangrijk is, is een kwalitatieve dieptereiniging zeker geen overbodige luxe. Wij kunnen u hierin voorzien.

Wat Aquanovus voor u kan betekenen

Kwaliteit en uw tevredenheid staan bij Aquanovus voorop. Het is dus onze prioriteit om een dieptereiniging grondig en professioneel uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes volledig worden schoongemaakt en dat de hygiëne van uw keukens en sanitair gewaarborgd kan worden.

Wij werken volledig volgens uw wensen. In een kennismakingsgesprek kunnen wij bespreken in welke frequentie een dieptereiniging wil laten plaatsvinden. Vervolgens maken wij voor u een offerte op maat. Wilt u ook dat wij u in het dagelijkse schoonmaakonderhoud voorzien? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Rade en Vera Tosic
Rade en Vera Tosic
+31 6 44 59 95 21
info@aquanovus.nl

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.