Schoonmaakonderhoud en interieurverzorging

Schoonmaakonderhoud omvat de frequente, reguliere en periodieke schoonmaaktaken die uitgevoerd moeten worden om uw bedrijf hygiënisch en schoon te houden.

Meer informatie

Glasbewassing en gevelreiniging

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is dus van groot belang dat uw gevels ramen er schoon en onderhouden uitzien. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Het periodiek reinigen van gevels en ramen zorgt niet alleen voor een goede uitstraling van uw pand, maar is ook essentieel voor het onderhoud.

Meer informatie

Dieptereiniging keuken en sanitair

Een periodieke dieptereiniging is naast de reguliere schoonmaak van essentieel belang om uw keukens en sanitaire voorzieningen hygiënisch en goed te onderhouden.

Meer informatie

Specialistisch vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw zichtbaar bevuilde vloer, weer vlekvrij en onvervuild voor de dag kan komen. Hiervoor is wel een grondige en professionele aanpak nodig. Wij kunnen u hierbij verder helpen.

Meer informatie

Opleveringsschoonmaak

Verhuurt of verkoopt u uw huis? Of heeft u een verbouwing achter de rug? Dan wilt u natuurlijk dat de woning tot in de puntjes wordt schoongemaakt. Ook wanneer u een bedrijfspand verlaat, is een opleveringsschoonmaak geen overbodige luxe.

Meer informatie

Zonnepaneelreiniging

Tegenwoordig zijn huizen met zonnepanelen bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook gebruiken bedrijven steeds vaker zonne-energie. Maakt u ook gebruik van zonnepanelen? Dan is het belangrijk om deze regelmatig te laten reinigen.

Meer informatie

Overtuigd?

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Neem contact op

Wij zijn er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Neem contact op
Diensten
Navigatie
Informatie
Ervaring
aquanovus 15 jaar.